NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Yelle Kleykens.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Yelle via Yelle@pretparken.be.

Attractie: Alton Towers Waterpark Terug naar lijst


Omschrijving

Het waterpark van Alton Towers is een welkome afwisseling voor de gasten van één van de hotels van Alton Towers, of ook ideaal voor de gewone dagjesbezoeker. Het park heeft als topattractie een heuse Master Blaster Water Coaster, waarbij je met een zwemband niet enkel naar beneden, maar ook naar boven glijdt!

Daarnaast heeft het park nog 2 glijbanen met banden, een aantal korte waterglijbanen in het buitengebied, Twee jacuzzi's (1 binnen en 1 buiten) en een lazyriver met effecten (binnen).

Waar de kinderen zich het meest amuseren is op de klimtoren met allerlei waterspuiters en emmers die ze zelf in gang kunnen zetten. Boven deze toren staat een enorme emmer die om de zoveel minuten de hele omgeving onder water zet.

Nieuwe regeling in verband met veiligheid en gezondheid!

In verband met de veiligheid van kinderen onder 9 jaar, zijn er enkele nieuwe regels doorgevoerd in het waterpark. Zo moeten kinderen onder 9 jaar steeds begeleidt worden. Ook mag een begeleider boven de 16 jaar maar maximum één kind van 4 jaar of jonger begeleiden OF 2 kinderen tussen 5 en 9 jaar oud. Dit zodat de veiligheid van elke bezoeker kan gegarandeerd worden.

Specificaties

Type attractie: Waterpark

Foto's