Artikels

Dit was de afgebrande Zauberwelt der Diamanten in Europa-Park   
Gepubliceerd: 22 Jun 23
Begin deze week trof een grote brand de overdekte Zauberwelt der Diamanten in Europa-Park. In deze multifunctionele hal vond je niet alleen een bijzondere doorloopattractie, maar ook de boostambaan Tiroler Wildwasserbahn en achtbaan Alpenexpress Enzian passeerden door deze toverwereld. 
Opnieuw brand in Europa-Park!   
Gepubliceerd: 19 Jun 23
Maandagavond is er brand uitgebroken in het Duitse Europa-Park. Op sociale media worden volop foto's en video's gedeeld van een grote rookwolk boven het park. Op basis van de huidige informatie zou het om de Zauberwelt der Diamanten gaan waar brand uitgebroken is. 
Park van de week   
Gepubliceerd: 10 Mei 23
In dit artikel bundelen we alle informatie over het park van de week. We zetten hierin wekelijks een park uit onze parkgids in de schijnwerpers. Deze week is het de beurt aan: 'Adventure Island'. 
Efteling blaast 70 kaarsjes uit en verrast 70 bezoekers   
Gepubliceerd: 1 Jun 22
Op 31 mei, is het attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel zeventig jaar geworden. De eerste zeventig gezelschappen die door de poort kwamen, werden daarom feestelijk verrast door Pardoes met ballonnen,  jubileumgebak en een heus, exclusief VIP ticket. 
Biedt Dubai perspectief voor Poler Coaster?    
Gepubliceerd: 6 Jan 22
Er was eens lang geleden in een land hier vervandaan een idee om 's werelds hoogste achtbaan te bouwen. Iets dat klinkt als een sprookje, krijgt nu een kans om reëel te worden. 
Pretparkjaaroverzicht 2021   
Gepubliceerd: 30 Dec 21
Je kan het pretparkjaaroverzicht van 2021 hier vinden.  
7 pretparktips voor het eeuwige leven!   
Gepubliceerd: 21 Okt 21
Het eeuwige leven: het is een onbereikbare utopie waar de menselijke fantasie steeds opnieuw naar terugkeert. De zoektocht naar de Steen der Wijzen, een levenselixer of de Bron van de Eeuwige Jeugd: het thema is reeds op heel uiteenlopende manieren verkend in folklore en literatuur. 
Halloween in PortAventura   
Gepubliceerd: 19 Okt 21
In Oktober is het weer traditioneel tijd voor Halloween. In dit artikel kijken we naar de uitvoering van PortAventura en hoe wordt om gegaan met de coronabeperkingen tijdens dit evenement. In PortAventura kun je dagelijks Halloween vieren van 18 september tot 14 november. 
Meer artikels

Andere artikelcategorieën