Artikels

Nieuwe achtbaan Pitts Special geopend in Finse PowerPark    
Gepubliceerd: 4 Jul 20
Het Finse pretpark PowerPark heeft zijn nieuwe achtbaan geopend. Deze Infinity Coaster van Gerstlauer, de tweede al voor het park, kreeg de bijzondere naam Pitts Special, genoemd naar een merk van stuntvliegtuigen. 
Werkt Wakala voor Bellewaerde?    
Gepubliceerd: 1 Jul 20
Bellewaerde stelde haar nieuwe familieachtbaan ‘Wakala’ onlangs voor aan de verzamelde pers. Pretparken.be was er bij en kon de nieuwigheid uitgebreid analyseren. We kregen ook zicht op het pakket aan coronamaatregelen dat het park klaar heeft staan voor haar opening. 
Overnachten in Parc Astérix’ fonkelnieuwe hotel ‘Les Quais de Lutèce’    
Gepubliceerd: 26 Jun 20
Parc Astérix opende onlangs haar nieuwe viersterrenhotel ‘Les Quais de Lutèce’. Het is na ‘Les 3 Hiboux’ en ‘La Cité Suspendue’ de derde overnachtingsmogelijkheid bij de kleine Galliër. 
Paultons Park opent nieuwe themazone met achtbaan in 2021   
Gepubliceerd: 25 Apr 20
Het Zuid-Engelse familiepark Paultons Park opent in 2021 een nieuw themagebied met onder meer een spinning coaster en een grote frisbee-attractie. Oorspronkelijk zou 'Tornado Springs' dit jaar al moeten openen, maar de coronacrisis strooide roet in het eten. 
Walibi's Untamed Wilderness gewikt en gewogen   
Gepubliceerd: 4 Apr 20
Nu het stof van 2019 definitief is neergedaald en de roes van de nieuwheid stilaan uitraast, breekt een ideale tijd voor genuanceerd terugblikken aan. 
Bobbejaanlands Fury gewikt en gewogen   
Gepubliceerd: 4 Apr 20
Nu het stof van 2019 definitief is neergedaald en de roes van de nieuwheid uitgeraasd is, breekt een ideale tijd voor genuanceerd terugblikken aan. 
Europa-Park opent waterpark Rulantica en kijkt al naar toekomst   
Gepubliceerd: 6 Dec 19
Het Europa-Park-resort is vorige week een heel stuk groter worden. Na de opening van het nieuwe themahotel Krønasår in mei, opende het nieuwe waterpark Rulantica de deuren voor het grote publiek. 
Europa-Park opent nieuwe darkride Snorri Touren!   
Gepubliceerd: 23 Nov 19
Veel ophef werd er niet rond gemaakt, maar toch opent Europa-Park vandaag, met de start van het winterseizoen, alweer een nieuwe attractie. 
Meer artikels

Andere artikelcategorieën