NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Yelle Kleykens.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Yelle via Yelle@pretparken.be.

Attractie: Enchanted Village Terug naar lijst


Omschrijving

Alton Towers breidt hun verblijfsaccommodatie sterk uit met de introductie van 'The Enchanted Village'! In het Enchanted Forest, in een uithoek van het Resort, hebben enkele fabelachtige kleine wezens zich genesteld en hebben ze kleine hutjes gebouwd. Aan jou de keuze om hier vanaf 2015 in te logeren!

Soorten verblijfsmogelijkheden

Naast de al bestaande hotelformule van het park, bieden ze vanaf nu ook een andere vorm van verblijf aan. In het Enchanted Village kan je verblijven in twee verschillende soorten 'bungalows':

Woodland Lodges

Verblijf in een prachtig en schattig huisje geschikt voor maximaal 5 personen. Het huisje is gebouwd met oog voor detail, waarbij er zelfs kleine raampjes en deurtjes bestaan die er voor zorgen dat de kleine fabelachtige wezentjes het huis steeds tip top in orde houden! Dit huis beschikt over volgende faciliteiten:

- 32" inch Flat Screen TV
- Thee/koffie apparatuur
- Verwarming/Airconditioning
- Haardroger
- Badkamer met douche
- Gratis Wifi
- Terras

Prijs voor 1 nacht/5 personen: 284 euro (Tijdens een weekend in het hoogseizoen (juli). Prijzen kunnen goedkoper zijn tijdens andere, rustigere, periodes)

Deze prijs is exclusief parktickets en ontbijt.

Enchanted Treehouses

Wil je echte luxe tijdens je verblijf? Dan is dit huisje echt geschikt voor jou en je gezelschap! Dit huisje is geschikt voor maximaal 8 personen. De prijs is duurder, maar beschikt ook over meerdere/luxueuzere faciliteiten dan de Woodland Lodges:

- Een keuken met een Combi Microgolfoven, een vaatwasser, een koelkast/diepvries, keukengerei op maat van 8 personen en thee/koffie apparatuur.
- Woonkamer met 50" inch Plasma TV en game console.
- Eetkamer
- Verwarming/Airconditioning
- Alle slaapkamers hebben een 30" inch Plasma TV
- Familieslaapkamer met aparte badkamer (bad en douche)
- Strijkijzer en strijkplank
- Haardroger
- Gratis Wifi
- VIP parking
- Terras met een eigen bubbelbad.

Prijs voor 1 nacht/8 personen: 1115,77 euro (Tijdens een weekend in het hoogseizoen (juli). Prijzen kunnen goedkoper zijn tijdens andere, rustigere, periodes).


Deze prijs is exclusief parktickets maar wel inclusief ontbijt.

---------------------------------------------------------------------------------------
Andere faciliteiten

De huisjes zijn dichtbij het park en bieden zo dus het voordeel, net als de andere hotels, om vroeger het park te kunnen betreden. Ook is een tweede dagje Alton Towers gratis indien je een nacht verblijft in het Enchanted Village. In het Enchanted Village zijn er buiten de huisjes, nog andere faciliteiten ter beschikking:

Childrens Play Area

In het centrum van dit domein staat een heuse speeltuin op maat van zelfs de kleinste kinderen. Dit volledig in thema! Glij- en klauterplezier verzekerd!

The Crooked Spoon

Het restaurant waar je 's morgens stevig kan ontbijten en 's avonds heerlijk kan dineren! Het restaurant biedt in de avond een heerlijk, maar eigenaardig, menu aan. Dit alles natuurlijk in thema! In de avond is op deze plaatst ook het nodige entertainment voorzien, voor zowel jong als oud!

The Mushroom Trail

Ga op ontdekking in het dorp en hoor en zie de fabelachtige wezens te werk! Wanneer de avond valt, is het dorp prachtig verlicht, zijn de wezens nog steeds zeer actief te horen en zie je de grote eikenboom prachtig oplichten met honderden sprookjesachtige lichtjes!

Tree Top Quest

Ben je een echte waaghals en hou je van hoogteparcours? Dan is dit je ding! Pas op, dit zit niet in de prijs van je boeking, maar kan je wel er bij boeken voor 27 euro (hoog parcours) of 21 euro (laag parcours) per persoon.

Specificaties

Type attractie: Vakantiepark
Opening: 2015

Foto's