NavigatieFeedback


Dit park wordt beheerd door Yelle Kleykens.

Heb je een foutje gespot? Of wil je graag een bijdrage verlenen?
Contacteer dan gerust Yelle via Yelle@pretparken.be.

Attractie: Alton Towers Hotel Terug naar lijst


Omschrijving

Alton Towers is een park dat roept om meerdere dagen bezocht te worden. Niet alleen door de gigantische omvang van het park is dit aan te raden, maar ook door de talrijke unieke attracties die een hoge herhalingswaarde hebben. Ook staat het park bekend als nummer 1 park van de UK, wat duidelijk te merken is aan de toestroming van bezoekers ieder jaar in de zomer- en herfstvakanties.

Het Alton Towers Hotel is gethematiseerd naar de ontdekkingsreiziger Sir Algenon, die van het hotel zijn thuishaven heeft gemaakt. Het gehele hotel is hier naar getransformeerd waardoor er overal iets te beleven en te zien valt. Zo vind je centraal in het hotel het vliegend schip van Sir Algenon. Dit , en nog vele meer maakt dat elke wandeling die je maakt in het hotel, een ware ontdekkingsreis wordt.

Het Alton Towers hotel heeft ook andere gethematiseerde kamers. Buiten het avontuurthema, zijn er kamers die gethematiseerd zijn naar de achtbaan 'The Smiler', of naar het computerfiguurtje Sonic!

Slapen in één van de hotels biedt tal van voordelen. Zo kan je genieten van gratis parking, zit je ontbijt bij in de prijs meegerekend, is het boeken van een tweede dag Alton Towers of Cariba Creek volledig gratis en staan de hotels in perfecte verbinding met beide parken. Ook kan je exclusief genieten van 'Early Ride time' als je boekt in één van de hotels. Dit betekent dat je als hotelgast een uur voor de eigenlijke openingsuren van het park, het park mag betreden. Tijdens dit uur zijn de populairste attracties, waaronder Nemesis en Air, geopend voor de hotelgasten.
Early Ride Time is niet geheel het seizoen mogelijk. Zo is het niet mogelijk om van deze service te genieten tijdens de Half-Term in februari en tijdens het Scarefest-evenement in oktober. In november is deze actie niet meer mogelijk. Op de site van het resort kan je bij 'hotels/special offers' kijken op welke attracties deze service van toepassing zijn tijdens je bezoek. In sommige omstandigheden kan deze service voor bepaalde dagen niet van toepassing zijn.

Specificaties

Type attractie: Parkhotel

Foto's