Auteur: Jonas Claes - Gepubliceerd: 20 Aug 21, 13:09

Walibi Holland trapte onlangs de promocampagne voor zijn populaire halloweenevenement af. De meest in het oog springende nieuwigheid is een overnachting waarin het griezelplezier ook na sluiting van het park blijft doorlopen.

Het Nederlandse Walibi-park bij Biddinghuizen komt komende halloweenperiode met een huiveringwekkende extra optie. Walibi Holland gooit ook zijn verblijfsaccomodatie in de strijd om bezoekers de meest onvergetelijke halloween-ervaring te bezorgen. Er kunnen huisjes geboekt worden voor 4 of 8 personen. Het huisje voor 4 personen heeft 2 slaapkamers. Het 8-persoons After Dark-huisje heeft 4 slaapkamers. Een overnachting voor 4 personen kost 109 euro per persoon. De overnachting in het huisje voor 8 personen kost 84 euro per persoon. Deze prijzen zijn inclusief toegang tot het attractiepark. Het park zelf beschrijft de extra griezelige overnachting als volgt:

Na een helse avond Halloween Fright Nights verlang jij alleen nog maar naar een heerlijk bed en een welverdiende nachtrust. Precies dat ga je niet krijgen tijdens je verblijf aan een van de exclusieve After Dark huisjes in Walibi Village. Wanneer de telefoon in je huisje begint te rinkelen en je het huiveringwekkende geluid van Darkness hoort aan de andere kant van de lijn weet je dat het menens is. Kijk uit het keukenraam en kom tot de conclusie dat je slaapt midden op een vampieren begraafplaats of een vervallen zombiedorp.

Wie na zijn dagje huiveren tot rust wil komen in het bungalowpark kan dat eveneens: niet alle huisjes krijgen standaard de exclusieve huiverbehandeling meegeleverd.

Testen voor Toegang
Dit jaar krijg je toegang tot Halloween Fright Nights middels Testen voor Toegang. Dit betekent dat je voor toegang tot het park een coronatoegangsbewijs moet kunnen voorleggen. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. De corona-maatregelen kunnen in aanloop naar Halloween Fright Nights in overleg met de overheid worden aangepast.

Het bungalowpark 'Walibi Village' is toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs. Je hoeft dus geen testbewijs of vaccinatiebewijs te tonen bij de entree van het vakantiepark. Alle corona-maatregelen blijven hier wel van kracht. Je brengt geen bezoek aan het vakantiepark wanneer jij of iemand van je gezelschap gezondheidsklachten heeft. Je houdt anderhalve meter afstand tot andere gasten van buiten je huishouden en Walibi-medewerkers. Bezoek je tijdens je verblijf in Walibi Village ook Halloween Fright Nights in Walibi Holland? Dan dien je wel een geldig coronatoegangsbewijs te tonen bij de entree van het attractiepark.

© Jonas Claes - Pretparken.be // Beeld: © Walibi Holland // Bron: Walibi Holland