Auteur: Yelle Kleykens - Gepubliceerd: 28 Dec 21, 19:00

Binnenkort opent er in pretpark Bobbejaanland een nieuw vaccinatiecentrum. Dit zal dienen om extra capaciteit te creëren voor de boostercampagne tegen het coronavirus die momenteel in België stevig wordt uitgerold. Ook kinderen zullen hier hun vaccin unnen komen halen.

De boostercampagne in België gaat als een trein. Door de opkomende omicron-variant van het coronavirus worden er massaal derde prikken gezet tegen het virus, en daardoor is er ook extra capaciteit nodig in de vaccinatiecentra. Daarom wordt er in Kinderland in Bobbejaanland een nieuw vaccinatiecentrum opgebouwd voor de Eerstelijnszone Middenkempen waar inwoners van Kasterlee en Olen kunnen langsgaan voor hun vaccinatie.

Kinderen

Niet geheel toevallig koos men voor de locatie van Kinderland. Nu in België ook kinderen mogen gevaccineerd worden, is een aangename en kindvriendelijke omgeving geen overbodige luxe. "Door hen te ontvangen in een plezante omgeving, hopen we van hun eerste prik een positieve ervaring te maken," laat het park weten.

Tekst: © Yelle Kleykens - Pretparken.be // Foto: © Bobbejaanland