Auteur: Indy Verhoeven - Gepubliceerd: 24 Jan 22, 16:08

Goed nieuws voor bezoekers van het Plezantste Land die ook al een graag een pizza eten, want Bobbejaanland gaat een samenwerking aan met de keten Domino's Pizza. Vanaf komend seizoen zal het mogelijk zijn om van een uitgebreid aanbod aan pizza's te kunnen genieten tijdens een bezoek aan het park.

In het verleden kon je al pizza's verkrijgen in Bobbejaanland, maar veel keuzemogelijkheden waren er echter niet, aangezien het aanbod redelijk beperkt is. Daar komt nu verandering in, want door de samenwerking met Domino's Pizza wordt het aanbod plots een pak groter. Volgens de fanpagina BjlFans is het dan ook de bedoeling dat de huidige pizzeria sluit en dat de nieuwe vestiging op een andere plaats in het park opent.

Banana Bos

De nieuwe vestiging van Domino's zou komen te liggen in het Banana Bos, waar je onder meer de splash battle Banana Battle en de achtbaan Revolution kan vinden. Het restaurant komt in de plaats van de McMonkey, waar je onder andere hamburgers kon verkrijgen. In Cowboy Town wordt de huidige pizzeria Santa Fe omgebouwd tot een hamburgerrestaurant, om de sluiting van McMonkey te compenseren. Er wordt dus geen volledig nieuw restaurant gebouwd, maar de twee oudere restaurants worden van plaats verwisseld en volledig vernieuwd.

Panos

Het is echter niet de eerste keer dat Bobbejaanland in zee gaat met een horecaketen. In 2019 opende het park met succes ook al een vestiging van de populaire keten Panos. Door de komst van Domino's Pizza toont het park dat ze willen vernieuwen en het niveau van de horeca in het park willen doen stijgen. De opening van een Domino's Pizza in het park lijkt ons ook niet helemaal toevallig: vorig jaar opende in Plopsaland De Panne namelijk een vestiging van de concurrerende keten Pizza Hut. Wij zijn alvast benieuwd naar wat het beste restaurant van deze twee wordt.

Tekst en foto: © Indy Verhoeven - Pretparken.be // Bron: BjlFans