Auteur: Yelle Kleykens - Gepubliceerd: 1 Jan 24, 20:43

We blijven bij Pretparken.be hard werken om een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de Europese pretparken om alle interessante informatie te bundelen op één platform: onze parkgids. We hebben daarom onlangs geïnvesteerd in een nieuwe functie in onze gids die erg interessant kan zijn tijdens jouw volgende pretparkbezoek!

Vanaf nu is er een nieuwe functie in onze parkgids: live wachttijd-informatie. Je kan van maar liefst 39 pretparken, verspreid over 11 landen, de realtime wachttijden raadplegen op elk moment van de dag. De gegevens worden elke vijf minuten automatisch bijgewerkt. Je kan de nieuwe functionaliteit terugvinden in elke parkfiche in de parkgids of via de handige link pretparken.be/wachttijden die een overzicht geeft van alle beschikbare pretparken.

De achterliggende data is afkomstig van de officiële smartphone applicaties van de parken zelf. Ons doel is om al deze data te bundelen zodat je de wachttijden voor alle parken op één plek kan terugvinden en niet elke app van elk park hoeft te downloaden om toegang tot deze handige data te verkrijgen.

Tekst en foto: © Pretparken.be