Auteur: Nick Jespers - Gepubliceerd: 12 Feb 08, 16:46
Share

Bumba Show 2008Elke openingsdag van Plopsa Indoor Hasselt staat er een Bumba Show op het programma. Sinds begin december werd de show volledig vernieuwd en werden er twee nieuwe figuren verwelkomd!

Bumba is een van de sterproducten van Studio 100 en kreeg al bijzonder snel een show in Plopsaland De Panne. En ook in Plopsa Indoor Hasselt is er dagelijks een Bumba Show te bekijken. Na twee jaar trouwe dienst werd de show begin deze maand volledig vernieuwd. De show is volledig verschillend dan diegene de Bumba Show uit Plopsaland De Panne, die bij aanvang van seizoen 2007 ook volledig vernieuwd werd.

Interactie

Alle populaire ingrediënten bleven behouden, maar er werd ook meer interactie gecreëerd tussen circusdirecteur Piëtro, Bumba en de figuren en filmpjes op het scherm. De show start met het welgekende Bumba Circuslied en eindigt met een gloednieuw liedje waarin het verloop van de Bumba Show centraal staat.

Alles wat op het scherm verschijnt blijft bijzonder belangrijk, waardoor je nog steeds verschillende keren naar het scherm moet kijken. Toch lijken de tussenkomsten met het scherm niet te storen omdat Bumba en Piëtro voor voldoende afleiden zorgen op de “lege” momenten.

Nieuwe figuren

Plopsa Indoor Hasselt had de voorbije jaren slechts één Bumba-figuur in de Bumba Show: Bumba. De nieuwe opvoering betekende ook de komst van twee andere figuren in het indoorpretpark: Kiwi, de discovogel en Tumbi, de olifant.

De nieuwe show is verschillend van diegene in Plopsaland De Panne. Omdat Bumba in het park aan de kust een eigen theater heeft, zijn er daar ook meer mogelijkheden wat decor en figuren betreft. Naast Bumba komen ook Bumbalu, Kiwi en de BumbaBaby voor in de show in Plopsaland De Panne.


Tekst en foto’s: Nick Jespers (ThemeParkVision)