Auteur: Joris Steppe - Gepubliceerd:
Share
... Althans volgens de bezoekers van pretparken.be Zoals elk jaar hebben de leden van ThemeParkVision en Rollercoaster Friends ook in 2008 hun stem uitgebracht voor de Loopy Awards. Enkele weken nadat de resultaten bekend zijn gemaakt, is de tijd nu aangebroken om de Loopy Awards effectief te overhandigen aan de parken. De kersverse directeur van Parc Astérix, Filip De Witte, mocht alvast het eerste exemplaar in ontvangst nemen.

Beste houten achtbaan van Europa

Volgens de ThemeParkVision/Rollercoaster Friends-leden staat de beste houten coaster van Europa in Parc Astérix. Met maar liefst 52% van de stemmen haalt Tonnerre De Zeus deze award voor het zesde jaar op rij binnen.

Een nieuwe attractie: Le Défi de César

Filip De Witte: Wij zijn heel fier deze award voor de zesde keer op rij te mogen winnen. Ik ben weliswaar nog maar een maand werkzaam bij Parc Astérix, maar het is me duidelijk dat dit een zéér geliefde attractie is. We gaan er voor zorgen dat we deze award nog vele jaren kunnen winnen. En dat we ook met andere attracties awards gaan halen. Onze nieuwste aanwinst ‘Le Défi de César’is een hele mooie attractie die ondertussen al heel succesvol is gebleken bij ons publiek. We hopen van de pretparkfans dezelfde mening te horen.