Auteur: Nick Jespers - Gepubliceerd: 29 Mei 08, 12:38
Share

Op woensdag 4 juni, nodigt Plopsa samen met topmodel en Misses Belgium Globe-finaliste, Jess Donckers alleenstaande moeders en hun kinderen uit voor een dagje binnenpret in Plopsa Indoor Hasselt.

Plopsa Indoor Hasselt en Misses Belgium Globe-finaliste Jess Donckers slaan de handen in elkaar om alleenstaande moeders op woensdag 4 juni een gezellig dagje uit te bezorgen. Jess Donckers, zelf een alleenstaande mama, zet zich al jaren in voor de rechten van alleenstaande vrouwen met kinderen. “Met dit initiatief wil ik andere alleenstaande moeders een hart onder de riem steken. Het is niet omdat ze kinderen hebben en alleen zijn, dat ze geen leuke activiteiten meer mogen ondernemen. Helaas is het voor alleenstaande moeders niet altijd even gemakkelijk.” Plopsa was onmiddellijk bereid om dit leuke initiatief te steunen en biedt 200 éénoudergezinnen gratis toegang.

Alleenstaande moeders die van dit aanbod gebruik willen maken, sturen zo snel mogelijk een mailtje naar jess@jessdonckers.com waarin ze hun motivatie en gezinssituatie uitleggen. De Misses Belgium Globe-finaliste zal uit alle getuigenissen de gelukkigen selecteren.

Plopsa Indoor Hasselt

Weer of geen weer, Plopsa Indoor Hasselt is de gedroomde bestemming voor een onvergetelijke uitstap. Het overdekte park – boordevol adembenemende attracties rond de populaire Studio 100-figuren – is maar liefst 10.800 m² groot en goed voor uren binnenpret. Je kan er Kabouter Klus, Piet Piraat of Bumba ook live aan het werk zien. Elke dag klimt één van hen op het podium van het amfitheater voor een wervelende show. Bovendien zie je de Plopsa-figuren op regelmatige tijdstippen in het park rondlopen en zijn ze steeds te vinden voor een knuffel of een foto.

 

Tekst: Persbericht Plopsa
Foto: Nick Jespers