Auteur: Nico Reynders - Gepubliceerd: 10 Feb 10, 18:16

 

De Quickpass:

De gasten van Liseberg zullen in 2010 de optie krijgen om minder lang in de rij te staan voor de grootste attracties van het park. Met de lancering van het Quick Pass systeem krijgt de bezoeker de kans om vijf attractieplaatsen op voorhand te reserveren.

 

 

De werking:

 

Quick Pass is groot nieuws voor Liseberg in 2010. Het systeem laat de bezoeker toe om attracties te reserveren, zodat deze niet meer in de normale rij moet gaan wachten. Het is geen nieuwigheid in Europa, zo heeft bijvoorbeeld Legoland in Denemarken het systeem al enige tijd, maar het is wel nieuw in Zweden.

 

Quick Pass wordt gelinkt met het online verkoopsysteem. Bij de boeking van een toegangskaartje met ongelimiteerde toegang tot alle attracties, zal het ook mogelijk zijn om daar meteen een Quick Pass bij te boeken. Bij boeking moet je dan al kiezen op welk uur je welke attractieplaats je wenst te reserveren. Het aantal plaatsen zal beperkt zijn voor elk uur, en zullen uitgereikt worden op basis van 'first come, first served', zegt Katarina Kolb, commercieel manager in Liseberg. Een keer in het park, zullen gasten die online een Quick Pass geboekt hebben, enkele minuten voor het geboekte tijdstip zich naar de attractie moeten begeven. Ze krijgen toegang via een aparte ingang, zonder wachttijd. Er zijn geen extra kosten verbonden aan de Quick Pass.

Attracties met Quick Pass in 2010:

  • Balder
  • Lisebergbanan
  • Kanonen
  • FlumeRide
  • Kllerado

Tekst/Foto: Liseberg