Efteling

De Efteling is wellicht het beroemdste sprookjespark ter wereld. Al meer dan 60 jaar betovert de Efteling haar bezoekers met haar prachtige Sprookjesbos, maar ook op vlak van attracties biedt het park heel wat betovering. Zo werd het park populair met indrukwekkende darkrides als Symbolica, Droomvlucht en Fata Morgana en is ook het surrealistische Lavenlaar een mooi voorbeeld van waar de Efteling voor staat. Wil je het graag iets sneller? Adembenemend mooie achtbanen als de Vliegende Hollander en Baron 1898 geven je zeker een kick, en voor wie al die tierlantijntjes niet nodig vind is er nog altijd de historische klassiekere Python.
Naast al dit moois, heeft de Efteling ook nog een meesterlijk show-aanbod. Mis dus zeker 's avonds de grootste fonteinenshow van Europa niet, of waan je een stoere ridder in de prachtige arena van Ravelijn.

Omdat de Efteling jaarrond geopend is, sluiten sommige attracties in een beurtrol voor onderhoud. Bekijk voor je bezoek dan ook goed de onderhoudskalender van het park. Zo vermijd je een teleurstelling.

BEKIJK HET PARKPLAN

Opmerkingen, vragen of bijdragen?

Dit park wordt beheerd door Chloe De Maeyer.

Heb je een foutje gespot op deze pagina? Of wil je graag een bijdrage of opmerking verlenen?
Contacteer dan gerust Chloe via chloe@pretparken.be.

Nieuws & artikels

  Roller Coasters

 1. Waterattracties

 2. Darkrides

 3. Thrillrides

 4. Familieattracties

 5. Kinderattracties

 6. Sprookjes

 7. Speeltuigen

 8. Shows - Entertainment - Events

 9. Museum

 10. Hotel

 11. Verwijderde Attracties